5 Ocak 2012 Perşembe

Süper bir dizi başladı 1 Erkek 1 Kadın ♥ ♥ ♥

Dün akşam tesadüfen görüp aşık olduğum diziden bahsedeyim ilk bölümünü kaçırmadığım için nasıl mutluyum anlatamam bundan böyle her Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri 23:00'den itibaren Star TV ekranlarında olacak kaçırmamanızı şiddetle tavsiye ederim. 

2008’de başlayan, kadınlarla erkekler arasındaki ilişkileri komik ve samimi bir üslupla anlatan “1 Erkek 1 Kadın” kısa sürede fenomen haline geldi. Demet Evgar ile Emre Karayel’in başrollerini paylaştıkları program; Her yaştan kadın ve erkek izleyiciye hitap ediyor. İlişkiler ile ironik bir biçimde dalga geçen format, ev içinde, arabada, alışverişte, kayınvalidenin evinde, tatilde, spor merkezinde ve akla gelebilecek her yerde geçiyor ve dünyadaki her çiftin yaşayabileceği komik durumları özgün ve çok cesur bir tarzla anlatılıyor.

1 Erkek 1 Kadın’ın orijinali “Love Bugs” adı ile Kanada’da yayınlanmaya başladı. Daha sonra Fransa, İtalya, Bulgaristan, Yunanistan, Polonya, Ukrayna, İsveç, Portekiz, İspanya, Rusya, Hollanda, Meksika, Litvanya, Lübnan, Letonya, İsrail, Yunanistan, Almanya, Belçika, Kanada’ya uyarlanarak yayına girdi. Her yayınlandığı ülkede çok başarılı olup bir fenomen haline gelen program hiçbir kategoriye girmedi ve farklı, özgün bir iş olarak yıllarca ekranda kaldı. Fransa da üstün bir başarı yakalayan format’ın Türkiye de yakaladığı başarı yayınlandığı ülkeler arasında ikinci sırada yer alıyor.. Yayınlandığı platform nedeni ile sosyal medya ve internette de aldığı başarı oranı dünyada birçok alanda farklı birincilikler getirdi 1 Erkek 1 Kadın’a… (Örnek Facebook da haftalık 226.000 kişilik üye sayısı artışı ile dünya birincisi oldu…)







Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...